Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Která současná politická strana by od vás dostal hlas u voleb?

Celkem hlasů:
5248
Hlasování začalo:
21. 7. 2020
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Váš nejoblíbenější politik od Sametové revoluce?

Kdo, nebo co nás v současnosti nejvíc ohrožuje?

Co si myslíte o současné vlně imigrace?

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Panoramatické Foto

Panoramatické fotografie

      Prodejna v Chebu-zrušena v březnu 2011Prodejna Sokolov

Prodejna SokolovProdejna v Chebu

Prodejna Sokolov

Facebook

Azbestu na Facebooku

Aktuální počasí

Počasí dnes:

16. 4. 2024

zatazenosde

Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo slabý déšť. Denní teploty 13 až 17°C. Noční teploty 7 až 3°C.

Přehrát/ZastavitDalší

Svátek

Dnes je 16.4.2024

Svátek má Irena

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Mezinárodní den hlasu

Zítra má svátek Rudolf

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Navigace

Obsah

LUŽNICKÉ TRÁPENÍ….

013_hahn.jpgNa závody v Kolodějích jsem se těšil velice.Dva týdny před konáním jsem byl na místě trénovat spolu s teamy Traperů a Sensasů.Nic moc to nedělalo(kromě Traperů,kteří si stěžovali na to,že mají od kaprů vytahané ruce),tak jsme se utěšovali,že si to užijeme až při vlastních závodech.
Před závody v pátek jsme trénovali znovu a já s asi pěti rybami spokojen nebyl,ale rozhodnul jsem se,že budou brát v sobotu a v neděli,takže jsem se v pohodě šel opít.
Traper Feeder Team se bouřil,když jsem jim oznámil zde na diskusním fóru,že budou mít tu čest-nosit nám qodě vercajk a tak jsem to musel vybojovat s Fandou u pingpongového stolu.
Po mé výhře 3:1 bylo jasné,kdo je „caddy“ a já se těšil,jak mi snědý otrok poveze vozíček poháněn sprostými slovy,případně údery feederového prutu se špičkou 3oz.
Pak jsme provedli noční stmelování kolektivu,zakončené nočním tréninkem na jezírku v areálu penzionu v podání Honzy Ouředníčka a to poměrně úspěšně.
Asistence při lovu(velice náročná funkce pozorovatele) mě tak unavila,že jsem si na trávníku schrupnul. Někteří zákeřní účastníci zájezdu (např můj vlastní caddy-Fanda ve spolupráci s mým teamovým kolegou Rybízem) mě při tom fotili.Když jsem pak vstal s tím,že si půjdu lehnout,tak mě Rybíz uchopil a jal se mě vést na pokoj,jako bych neměl dost vlastních nohou(měl jsem v tu chvíli čtyři).
Takzvaní kamarádi mě doprovodili na pokoj a na chodbě mě nechali cestovat i s předním náhonem,při čemž vydatně fotili-podotýkám,že se u toho tlustě smáli a rušili noční klid tolik potřebný pro soupeře a jejich nabrání sil k rannímu závodu.
Ráno jsme vstali,a já očekával caddyho.Nedostavil se ani po urgenci smskou a telefonátem.
Tak jsme šli k vodě,přivítali se s nepřáteli(všichni nás přijeli porazit-mrchy),vylosovali,podívali se na Martyho,jak odbíhá do křoví konat velkou potřebu druhým koncem trávícího traktu,namíchali krmení a rozešli se do sektorů.Po přípravě jsme spustili kanonádu a pak se začalo chytat.Tady mám hluché tři hodiny,kde nemám,co popisovat,jelikož jsem při vší snaze ulovil jednoho bolínka a jednu plotici.
Pařák byl jako prase,komunisti zase zatočili zeměkoulí tak,aby na nás slunce peklo,ale aspoň nepršelo a moc nefučelo.I když občas v těch poryvech záběry odečítat ani nešly.Navíc se nekonaly.
Myslím,že komise rozhodčích by se měla zaměřit na některé jedince a především na to,kolik (a jakým způsobem) dopravují do sektoru krmení a jeho složek.Tím nemyslím sebe přesto,že zrovna já jsem cílem takové pozornosti byl………..k tomu se dostanu.Někteří totiž pašují do sektoru separátně posilovače-konkrétně mám na mysli posilovač patentkový-a to ve svých útrobách.Není to podvod a ještě navíc doping?
Po závodech byla tolik potřebná sprcha a usednutí v hospůdce.
Něco jsme pojedli,něco popili šikovný Roman Sensas mi zabrousil špičky do feederu (neboť já bych z nich asi udělal párátka), Milan Tychler zákeřně postavil na stůl láhev whisky a vymlouval se,že má svátek.Ze slušnosti jsme si lehce cvakli a pak dál pomlouvali nepřítomné závodníky(protože jsou pochopitelně nemožný J).
Mnozí se časem odebrali do svých zablešených pelechů.
My kteří víme,že:“nezachlastáš nezachytáš“ (což se mi potvrdilo jak na Mělníku,tak v Olomouci),jsme vytrvali a nakonec se mi dostala do pazour ta zmiňovaná Milanova flaška,což nebyl úplně ideální závěr soustředění(pochopitelně u jezírka,kde opět pytlačil Honza)
Ráno caddy zase nepřišel.Zato mi ale vyhrožoval večer,že mé fotky uveřejní v mediích,pokud nedám pokoj.To já pokoj hned tak nedávám,přestože mám tři a s uveřejněním nemám problém-Kým byl jsem,byl jsem rádJ.
Den začal úspěšně-Marty spadnul do vody (nevím už jestli v sobotu,nebo v  neděli-jest to fuck).
Bohužel jsem vylosoval kromě Milanovy flašky,taky jeho závodní místo,kde ryby nebydlí(ale to jsem ještě nevěděl).
Cestou na flek jsem měl zvláštní příhodu.
Táhnu vrchovatě naloženej vozejk,na hrbu futrál s prutama a železářstvím,ve volný ruce paraple + ještě nějaký krámy.Víte,jak to tam vypadá.Odprava: řeka,vyznačený sektory,cesta,tráva a kopřivy,les.
Uprostřed cesty stojí auto s dementně otevřenýma dveřma na obě strany.Kolem žádnejch by se nepotáhnul ani podvyživenej senegalec,natož já s vozejkem a dalším nákladem.
Došel jsem teda k těm dveřím a nohou jsem je lehce přiklapnul.Jednalo se o nějakej pracovní pick-up už dávno,dávno za zenitem voňavé estetiky. Za mnou se v tu chvíli ozvalo:“Co to děláš s tou nohou?!“ praví jakýsi nepříjemně huhňající,nerudný hlas.Otočím se,co je to za pacienta a nemýlil jsem se.Skutečně to Široký potůček po mě stříkl jedovatou slinu.
Vlídně odpovím:“Zavírám dveře.Sis nevšim,vole?“
A slyším:“Proč to děláš nohou?!!?“
Říkám:“Protože mám plný ruce.Sis nevšim,vole?“
No a pak odcházím znechucen,neboť,jak říká klasik:“Nejhorší je srážka s  blbcem“.
Zřejmě tak kladně zapůsobil na potůčkovské city můj článek o tom,že mě tento“rozhodčí“ poškodil a okradl o půlku krmení v Olomouci.
Když jsem dorazil na flek,dozvěděl jsem se na první pohled,že Milan s sebou křovinořez neměl J. Tak jsem to porubal pošlapal a začal chystat věci.
Blížila se kontrola krmení ve složení Láďa Kalina a potůček.Během blížení se ke mně potůček někam odtekl a Láďa přišel sám.Zkontroloval mi krmení(a potvrdil tím,že mě nechal ho ve svém kýblu umáčknout-mimochodem na 6litrů,že mě Široký potůček v Olomouci zákeřně poškodil) i živou a pak povídá: „Doneslo se ke mně,že je na tebe podezření,že toho máš víc.Ukaž mi všechny věci.“ Krve by se ve mně nedořezal,nad tou pohanou,ale jelikož mé svědomí je čisté,ukázal jsem mu úplně všechno a pak mu šel ještě přiznat asi 20 hnojáků,který byli v autě. Já i Vy víme,kdo donesl tu informaci k šéfovi závodu,mě pomluvil a znova se pokusil poškodit-marněL.
Asi to bude tím,že dostatečně nesdílím lásku téměř erotickou k lovcům sumců a tvůrcům nablblých televizních „pořadů“.No pravda.Nesdílím.A sdílet nehodlám. Možná ale klokani ocení podobný přístup a přijmou troubu do svého kolektivu buď u protinožců,nebo aspoň ve znovu se rodící Bohemce.
Závod sám byl trestem za to,jsem v dětství otravoval rybáře u nás na přehradě.Byl jsem bez záběru a nakonec jsem vykopal dvě pidioukleje a tím vybojoval zasloužené poslední místo.
Hnus,hnus,hnus,hnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!!
Komunisti zasraný!!!!!!!!!!!!!!!! Jako správný cholerik,jsem nemohl ani mluvit skoro hodinu.
No tak jsem sklidil jen za tyto dva dni 23 bodů,což nemá jen tak někdo J.
Ještě musím vzpomenout scénku,kdy David Lacina přišel v sobotu na flek vedle mě. V tom hicu ho v potu tváře vysekal(celej) a když to měl hotový,tak přišel jinej frajer a upřímně mu děkoval,protože David se seknul o číslo a bydlel vedleJ.A to se vyplatí!!!
Chtěl bych poblahopřát Vítězům a vítězi v jednotlivcích Petrovi Tothovi z K.Varské F1.
Ten měl tolik odvahy mi svěřit svůj digifoťák,abych mu vyfotil jeho dekoraci vítěze,že se mu stalo(a fakt nevím,jakJ),že má ve foťáku přes celej display veliké holé pánské pozadí. Takové se vyskytuje u nás v Mivardi Feeder Teamu a jeho hrdým majitelem je Rybíz.Aspoň vidíš,jaká je s náma prdelJ.
Závěrem dík organizátorům a sponzorům za závod a za ceny(i když nevím,za co já děkujuJ) a jmenovitě Romanovi Srbovi za vyhlášení tipovací soutěže na FeederKlubu - dobrej nápad. Jen bych prosil příště poštelovat pravidla tak,abych vyhrál aspoň tady!!!
 

Petr Hahn

Ahoj-vítej na mých webových stránkách.

Krátce se představím a víc si o mně přečteš na webu v životopisu.

Jmenuju se Petr (to je údajně skála) Hahn (to je určitě německy kohout), ale vlastně všichni, kdo mne znají mi říkají – Azbest. To je přezdívka, kterou jsem dostal někdy kolem r. 1985 na vandru.

Z rubrik na webu vyplývá, že mne baví muzika, příroda, cestování, rybařina (hlavně momentálně feederové závody od r.2004), vodáctví, poezie, psaní, a některé další věci, na které se možná časem i zde dostane.

Mám osobní problém při kontaktu s blbostí, hajzlovstvím, levičáctvím (i když s politikou tak nějak komplet), nespolehlivostí, lhaním, ……bohužel se s tím vším dnes a denně setkávám a občas mi nedá to nekomentovat, nebo si z toho aspoň dělat srandu.

Některé texty, které uznám za zajímavé, vtipné, nebo jinak přínosné otiskuju i od jiných autorů-někdy i z anonymních přeposílek.

Jsem tvor společenský, ale nějak nemám kliku, takže žiju sám.

Stránky už běžely víc než rok na jiném redakčním systému, ale tyhle mi vyhovují více a taky se mi víc líbí.

Přeju příjemný pobyt, a pokud Tě něco zaujme, máš možnost se zeptat, nebo komentovat v pokecu.

Takže……VEJDI