Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Která současná politická strana by od vás dostal hlas u voleb?

Celkem hlasů:
5282
Hlasování začalo:
21. 7. 2020
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Váš nejoblíbenější politik od Sametové revoluce?

Kdo, nebo co nás v současnosti nejvíc ohrožuje?

Co si myslíte o současné vlně imigrace?

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Panoramatické Foto

Panoramatické fotografie

      Prodejna v Chebu-zrušena v březnu 2011Prodejna Sokolov

Prodejna SokolovProdejna v Chebu

Prodejna Sokolov

Facebook

Azbestu na Facebooku

Aktuální počasí

Počasí dnes:

26. 4. 2024

zatazenosde

Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo slabý déšť. Denní teploty 7 až 11°C. Noční teploty 5 až 1°C.

Přehrát/ZastavitDalší

Svátek

Dnes je 26.4.2024

Svátek má Oto

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Světový den duševního vlastnictví
  • Mezinárodní den vzpomínky na Černobyl

Zítra má svátek Jaroslav

Státní svátky a významné dny na zítřek:

  • Světový den grafiky

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Navigace

Obsah

Tak ještě není konec. Sice už to slábne, ale komunikace s "agresorem" počtvrté.

Typ: ostatní
-

Anonym:
Ne pane Petře, nebudu s Váma řešit zlatokopy atd. To totiž považuji za slabý odvárek.......... Především jsem Vám chtěl poukázat na Anglickou armádu a Francouze, kteří v americe a kanadě udělali neskutečný bordel! Je to tak? Nebo tam snad byli kumpáni "Varšavské smlouvy"? To jste vážně takhle mimo, že nedokážete uznat fakta která jsou neměnná? A teď odbočím zase na ty komunisty, které tak nesnášíte. Kdo asi tady v 89 roce dopustil, že se mohla v ČSSR udělat SAMETOVÁ REVOLUCE? Máte snad pocit, že udělali revoluci studenti na Václaváku a nebo pár antikomunistických debílků? Kdyby to sami komunisti v 89 roce nepustili (řízeno z Ruska) tak by těch pár vašich blbečků z Václaváku pane Petře rozehnali hasiči stříkačkama. Nic méně nemusíme chodit daleko........... Co třeba rok 1968? Nalítli sem na nás a bylo po revoluci. Že ano? Takový jsme my Češi hrdinové! Takže jestli si pořád myslíte, že Kocáb nebo Havel plus pár blbečků z Václaváku tady udělali revoluci tak už opravdu nemám co dodat. 
---------- 
Odpověď:
Podívejte pane Anonym-já s vámi taky nebudu řešit indiány, protože o ty tu vůbec dneska nejde.
Samozřejmě, že na ně nejvíc plazily pravidelné armády s kanony, gatlingy a moderní výzbrojí a technikou včetně strategie, ale ty tam byly proč?
Aby indiány zdecimovaly, zahnaly do rezervací a nakonec nechaly vyhladovělé pochcípat-proč?
Aby tak získali nová území-na co?
Na to, aby je mohli osídlit novým obyvatelstvem a to jsou ti lidé, o kterých jsem psal já.
Armády byly jen prostředek, ale hlavní byli jako vždy politici, kteří je úkolovali.
Nejsem mimo i když jsem historii USA nijak detailně nestudoval, ale mám mozek a člověk pochytí leccos z četby a kinematografie…zas tak těžké to není.
Tak chytrý jsem DNES už také, abych věděl, že revoluce ať byla jakkoli do jisté míry živelná, tak byla umně řízena pacholky v pozadí, ale na personifikaci si netroufám, protože jsem v zákulisí nebyl.
Ale těch blbečků bylo se mnou na Václaváku 100 000, takže na hasiče klidně zapomeňte.
V r. 68 mi bylo šest let. Kolik bylo vám?
A vůbec-proč se mne pokoušíte zatahovat do diskuse o historických faktech (která jsou sporná jak pro mne tak pro vás), když mně jde jen o to, že totalitní komunistická moc a zlo, které reprezentuje, je prostě zhouba. Já zde teď obhajuji pouze svůj antikomunismus, pro který jste mne napadl a nazval židem a kdo ví čím ještě.
Bolševici vždy a všude v historii byli dobytek od Lenina až dodnes. Lháři, manipulátoři, trýznitelé, demagogové a hajzlové.
Role jednotlivých osobností z období převratu nechám historikům a vám to radím taky, jinak se zblázníte…teda-jestli neradím pozdě.
----------------------
Anonym:
Jo pane Petře, ještě jste zmiňoval daně ze kterých dá se říct funguje stát. Ano plně souhlasím, ale je docela zajímavé, že i dneska se daně platí a né zrovna malé a jak je vidět na zdravotnictví, školství a jiné odvětví nejsou totálně prachy. Jak si to prosím vysvětlujete, že ti ohavní komunisté aspoň použili peníze daňových poplatníků na školství, zdravotnictví atd. tuhle stránku věci zvládali. Dneska po skoro 25 letech blahobytu, svobody, kapitalismu atd. máme jako stát neskutečné dluhy. Rozkradlo se co jen se dalo cíleně se pozavíraly fabriky. Bývalý prezident Havel byl natolik humální, že zrušil zbrojovku v Brně, která měla velice slušnou perspektivu. A korunoval to tím, že "humanisticky" nechal vybombardovat Jugoslávii, protože jsme zase museli lést do prd...........le západu, když jsme před tím byli 40 let rudí víc než bylo zdrávo! Z ČR se stává těžce zadlužené překladiště. Kam se člověk tady podívá tak na nic nejsou prachy. A někteří jedinci jsou v ČR tak ubozí, že když z Gottwaldova udělali zase konečně Zlín. Tak musíme mít v Praze Ruzyni letiště pojmenované po "pražského vožralovi Václavu Havlovi". Takže pane Petře nevidím to vůbec růžově........... 
----------------
Odpověď:
Co se týče financí, tak to máte zase klasickou levicovou rétoriku populismu bez souvislostí se skutečnostmi a argumenty.
Technika a její finanční náročnost totiž jde dopředu podstatně rychleji, než ekonomický růst a to je jeden z problémů, proč na nic nejsou peníze.
Jsme rozmazlení a rozežraní až hrůza a navíc-planeta je už dávno přelidněná, za což zase může umělost lékařského pokroku, která umožňuje přežít milionům lidí, kteří by v přirozeném prostředí nežili a nečerpali by zdroje. Já to neodsuzuju, jen konstatuju. Na světě je už velice málo rovnováhy-všude jsou různé vzpěry, podpory, záplaty, cípaly a další pomůcky, které drží civilizaci (která je taky nepřirozená) pohromadě a nejvíc je jich ve finančnictví, které má světovou ekonomickou krizi na triku.
Komunisti žili ekonomicky celou dobu z toho, co nakradli soukromníkům a rozdali socialistickým družstvům a kolektivům BSP což byla cesta k zastavení pokroku (přesně naopak, než hlásali), vývoje a progrese.
Vyhnali a vyvraždili charakterní lidi, inteligenci a vědce.
Dosadili všude do vedoucích funkcí tupé papaláše, kteří uměli jen citovat bláboly z VÚMLu a ti tady řídili to vaše národní hospodářství pomocí Národní fronty.
Všechno šlo do prdele a kdyby to mělo vydržet ještě deset let, tak jsme se chodili pást, jako ti zoufalci v Severní Koreji, nebo na Kubě.
Vy jste patrně za prezidenta volil Zemana-mám pravdu?
A vy plivete po Havlovi, že chlastal? Kolikrát jste viděl Havla ožralého v televizi? Já Zemana vidím nažranýho skoro denně….vlastně nemocnýho virozou a hnijícími palci…směšné.
Chlastal i Havel, …ale bylo za ním něco vidět. A taky poměrně brzo chlastat jako prezident přestal. On nám otevřel brány do světa, které Zeman teď svou tupostí zavírá.
A vsaďte se, že po Klausovi, ani Zemanovi se nikdy nic jmenovat nebude. Není k tomu totiž důvod.
Ostatně mně je to celkem fuk, ale furt má radši, když se letiště jmenuje po Havlovi, než po komunistickém kriminálu.
Já to taky nevidím růžově, ale z naprosto jiných důvodů, než vy Anonyme.
---------------------
Anonym:
Ještě takové konečné zamyšlení pane Petře. Položil jste si někdy otázku kam se vlastně to obrovské množství komunistů, kteří tady v republici byli a v dostatečném množství.......... Kteří šikanovali slušné lidi.................. Tak že se po roce 1989 zajímavě "ztratili" když žádný z nich nevysel? Nebo jste snad v Sokolově nějakého komunistu viděl houpat se na lampě? Já tedy ne! Nemáte ten pocit, že včas zahodili svoje ideály, červené knížky, překabátovali a pomohli si k několika násobně větším zlodějnám a blahobytu formou např. privatizace? Což bez rány hezky upekli s polistopadovou vládou! 
-----------------------
Odpověď:
Takovou otázku si dávno nikdo pokládat nemusí.
To vidí i blbec, že komunisti a estébáci rozkradli a rozprodali naše národní bohatství hned, jak sundali mundůry a odhodili rudý knížky.
Zas tak moc stupidní otázky mi snad už nepokládejte. To už je opravdu nuda.
Vy tady píšete o jasných věcech, jako byste je objevil.
Tak se mne ještě zeptejte, jestlipak vím, že voda je mokrá…a budeme to mít snad všechno.


Vytvořeno: 16. 5. 2013
Poslední aktualizace: 16. 5. 2013 0:00
Autor: Petr Hahn

Petr Hahn

Ahoj-vítej na mých webových stránkách.

Krátce se představím a víc si o mně přečteš na webu v životopisu.

Jmenuju se Petr (to je údajně skála) Hahn (to je určitě německy kohout), ale vlastně všichni, kdo mne znají mi říkají – Azbest. To je přezdívka, kterou jsem dostal někdy kolem r. 1985 na vandru.

Z rubrik na webu vyplývá, že mne baví muzika, příroda, cestování, rybařina (hlavně momentálně feederové závody od r.2004), vodáctví, poezie, psaní, a některé další věci, na které se možná časem i zde dostane.

Mám osobní problém při kontaktu s blbostí, hajzlovstvím, levičáctvím (i když s politikou tak nějak komplet), nespolehlivostí, lhaním, ……bohužel se s tím vším dnes a denně setkávám a občas mi nedá to nekomentovat, nebo si z toho aspoň dělat srandu.

Některé texty, které uznám za zajímavé, vtipné, nebo jinak přínosné otiskuju i od jiných autorů-někdy i z anonymních přeposílek.

Jsem tvor společenský, ale nějak nemám kliku, takže žiju sám.

Stránky už běžely víc než rok na jiném redakčním systému, ale tyhle mi vyhovují více a taky se mi víc líbí.

Přeju příjemný pobyt, a pokud Tě něco zaujme, máš možnost se zeptat, nebo komentovat v pokecu.

Takže……VEJDI