Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Která současná politická strana by od vás dostal hlas u voleb?

Celkem hlasů:
5150
Hlasování začalo:
21. 7. 2020
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Váš nejoblíbenější politik od Sametové revoluce?

Kdo, nebo co nás v současnosti nejvíc ohrožuje?

Co si myslíte o současné vlně imigrace?

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Panoramatické Foto

Panoramatické fotografie

      Prodejna v Chebu-zrušena v březnu 2011Prodejna Sokolov

Prodejna SokolovProdejna v Chebu

Prodejna Sokolov

Facebook

Azbestu na Facebooku

Aktuální počasí

Počasí dnes:

28. 3. 2024

zatazenosde

Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo slabý déšť. Denní teploty 12 až 16°C. Noční teploty 8 až 4°C.

Přehrát/ZastavitDalší

Svátek

Dnes je 28.3.2024

Svátek má Soňa

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Zelený čtvrtek
  • Den učitelů

Zítra má svátek Taťána

Státní svátky a významné dny na zítřek:

  • Velký pátek

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Navigace

Obsah

Má komunikace s agresivním anonymem 2.

Typ: ostatní
-

Korespondence se soudruhem pokračuje v nastolené úrovni a je plná věcných argumentů včetně lichotek:

Jdi do prdele ty kokote s židovským ocasem! Za komunistů si držel hubu a krok a teď tady budeš dělat ramena? Znovu ti připomínám, když si takový borec, že o tobě nebylo slyšet před 89 rokem ty zmrde! V Topolčanech si salutoval jen to hvízdalo a dneska tady chceš dělat "spisovatelskou revoluci"? Jdi do prdele! Jsi židovský nesoudný hovado!!! 

Jo a ještě dodatek židáčku! Od kdy člověk který svobodně smýšlí a dneska dá se říct až machruje. Od kdy se takový borec nechá nutit jít posluhovat zeleným komunistickým mozkům, aby ho honili po buzerplace? Proč si se nepostavil za doby vojenské služby a nevysvětlil tenkrát politrukům a lampasákům co je to vlastně za píčuse? Kde byla ta tvoje hrdost a statečnost v té době? Tak já ti odpovím sám! V prdeli chlapče jako u většiny těhle písálků tvého druhu. Dneska jste těžcí pravičáci, ale s vojenskou knížkou někde v šubleti ty hovádko boží! Dobře si promysli jestli nejsi náhodou uzdisráč ty!!!

Koukám, že si navíc ještě práskač ty židáčku jeden ubohej. Hned s tím letíš žalovat na facebook. No to je ti podobné ty chcípáku uplakanej. Ty si mi hrdina! Z tebe by si měl vzít každý příklad........... 

Odpověď:
Koukám soudruhu, že už si tykáme…ostatně soudruzi si vždy tykali, takže to asi máte v krvi.
Nevadí. Já jsem soudruhem nikdy nebyl, což jistě rovněž vypovídá o mé zbabělosti, jako to, že jsem byl na vojně a dokonce salutoval.
Salutování bylo z vojenského řádu povinné a já se pravidel držím pokud možno v každé době. Bez nich by civilizace zanikla a přišel by naprostý chaos.
Navíc bych (jak jste správně vydedukoval,) šel patrně do basy…která mne stejně neminula. Celou vojnu jsem úspěšně šel z podmínky do podmínky, ale nakonec už jsem soudruhům lezl na nervy moc, tak mne do basy stejně dostali za věci, které jsem sice nespáchal (ani spáchat nemohl, protože v době, kdy se jejich příprava konala jsem se nacházel na cvičení Štít 84 na Doupově. To ale nijak nepřekáželo tomu, aby mne stejně zašili do basy v Rakovníku, kde jsem se shledal s kamarády, kteří tam již bručeli o nějaký ten týden dříve.
Prožil jsem tam krásné chvilky, kdy nás spalo sedm na pryčně, a tak.
Zveřejnění na fb nepovažujte milý soudruhu z práskačství. To by bylo v případě, že se vám může něco stát, což anonymovi nehrozí, ale já se chtěl s přáteli podělit o váš láskyplný písemný projev.
Přátelé to ocenili.
Stran těch slov o tom, že bych měl být žid, vyplývající zřejmě z vaší nenávisti k této entitě – stejně tak mi můžete nadávat do černochů, indiánů, nebo jiných ras. Černoch, indián, nebo asiat jsem stejně hodně jako žid.
Já jsem čech jako poleno, ale klidně mne nazývejte čím chcete, protože urazit mne může jen člověk na úrovni a to se určitě netýká hrdiny, který se bojí i podepsat.
A v té souvislosti mne napadá – co kdybychom se spolu sešli a popovídali si o těch věcech, které vás tolik trápí z očí do očí?
Já myslím, že by to mohla být velice plodná debata a já bych rád poznal tak charakterního člověk a tolik vysokým morálním kreditem, jakým disponujete vy ve své ušlechtilosti.
Třeba se spřátelíme a začnu tykat i já vám. Třeba mi otevřete oči a já konečně pochopím, že komunisti jsou hodní, moudří, poctiví a spasí naši zem i planetu.
Ale hlavně byste mi mohl říci otevřeně do očí, co si o mně myslíte včetně všech těch nadávek, kterými mne častujete jen takto ze závětří anonymity.
To vás nezdobí a ani nectí. Rád bych vám dal příležitost to napravit.
Hezký den.
Petr Hahn


Vytvořeno: 14. 5. 2013
Poslední aktualizace: 14. 5. 2013 0:00
Autor: Petr Hahn

Petr Hahn

Ahoj-vítej na mých webových stránkách.

Krátce se představím a víc si o mně přečteš na webu v životopisu.

Jmenuju se Petr (to je údajně skála) Hahn (to je určitě německy kohout), ale vlastně všichni, kdo mne znají mi říkají – Azbest. To je přezdívka, kterou jsem dostal někdy kolem r. 1985 na vandru.

Z rubrik na webu vyplývá, že mne baví muzika, příroda, cestování, rybařina (hlavně momentálně feederové závody od r.2004), vodáctví, poezie, psaní, a některé další věci, na které se možná časem i zde dostane.

Mám osobní problém při kontaktu s blbostí, hajzlovstvím, levičáctvím (i když s politikou tak nějak komplet), nespolehlivostí, lhaním, ……bohužel se s tím vším dnes a denně setkávám a občas mi nedá to nekomentovat, nebo si z toho aspoň dělat srandu.

Některé texty, které uznám za zajímavé, vtipné, nebo jinak přínosné otiskuju i od jiných autorů-někdy i z anonymních přeposílek.

Jsem tvor společenský, ale nějak nemám kliku, takže žiju sám.

Stránky už běžely víc než rok na jiném redakčním systému, ale tyhle mi vyhovují více a taky se mi víc líbí.

Přeju příjemný pobyt, a pokud Tě něco zaujme, máš možnost se zeptat, nebo komentovat v pokecu.

Takže……VEJDI