Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Která současná politická strana by od vás dostal hlas u voleb?

Celkem hlasů:
5248
Hlasování začalo:
21. 7. 2020
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Váš nejoblíbenější politik od Sametové revoluce?

Kdo, nebo co nás v současnosti nejvíc ohrožuje?

Co si myslíte o současné vlně imigrace?

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Panoramatické Foto

Panoramatické fotografie

      Prodejna v Chebu-zrušena v březnu 2011Prodejna Sokolov

Prodejna SokolovProdejna v Chebu

Prodejna Sokolov

Facebook

Azbestu na Facebooku

Aktuální počasí

Počasí dnes:

16. 4. 2024

zatazenosde

Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo slabý déšť. Denní teploty 13 až 17°C. Noční teploty 7 až 3°C.

Přehrát/ZastavitDalší

Svátek

Dnes je 16.4.2024

Svátek má Irena

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Mezinárodní den hlasu

Zítra má svátek Rudolf

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Navigace

Obsah

Českočínské vazalství má hodně hnusnou pachuť.

Typ: ostatní
-

Náš autokratický soudruh prezident už se neumí dostatečně uspokojit leštěním klik v Kremlu, tak si vzal jako vedlejší pracovní poměr ještě kliky v Pekingu a vůbec mu nevadí, že kliky na Pražském hradě nikdo dávno neleští.

.

Celý svět má z naší země díky němu legraci a opovrhují námi už i naši spojenci – navíc právem.

Nikdo k nám nejezdí, s naším prezidentem se nikdo nebaví a já se ani nedivím.

V čele naší země je člověk, který neumí stát za svým slovem, lže, překrucuje dlouhodobě skutečnosti, uráží naprosto kohokoli, kdo není z východu, jeho arogance a sebestřednost nemá hranic  … no a jako hlavní reprezentant České republiky na mezinárodním politickém a společenském poli se už dávno stal chodícím trapasem. Coby loutka východních mocností ale funguje spolehlivě.

Už jeho kýžené vítězství v prezidentských volbách dosažené předvolebními křivárnami předznamenalo, že toho mnoho nebude v pořádku a ono není v pořádku vlastně nic.

Už to, že pro něho na Hradě pracuje komunistický bývalý redaktor Haló novin, kancléř, který nedokáže získat prověrku, proruští poradci, a další „osobnosti“ je pro naši zemi sebezáhubné.

Teď nám přivedl další „bratry“ z východu tentokrát čínské, tedy ze země, kde lidská práva znamenají podobně málo, jako v Severní Koreji a jen mne překvapuje, že si teatrálně nenařízl předloktí jako nabídku bratrství pokrevního.

Velice nevkusně se předvedl ve svém projevu u „kulatého stolu“ – jak sám nazval hranatý stůl, cítě se patrně i Artušem do kterého mu chybí zhruba miliarda světelných let.

.

Pochválil miliardáře, které (pan sociální demokrat) pozval za jejich schopnosti a oznámil světu, že setkávání neschopných (tedy těch, které nepozval), je nezajímavé.

Na konci prohlásil, že politici mají otevírat podnikatelům dveře a těmi, kdo takovými dveřmi nedokážou vejít, nemá smysl se zabývat. Ono je celkem jasné, pro koho je otevřeno.  To jsou ale hlavně velmi zajímavě elitářská prohlášení člověka, který o sobě velkohubě prohlašoval, že bude prezidentem „dolních deseti milionů (spoluobčanů“. Navíc to říká člověk, který v životě dokázal co? Neférovou předvolební kampaní se vyškrábal na úřad, ve kterém dělá ostudu a ač se tváří naoko opačně, není se sebou vůbec spokojen, protože nikdy nedosáhne světového věhlasu a oblíbenosti Václava Havla, který je dodnes ikonou, která ho suverénně zastiňuje u nás i ve světě – a nikdy se to nezmění. Takže sám soudruh prezident je poměrně neschopný i když se snaží ze všech sil a používá ke svému zviditelnění absolutně všech prostředků, což Havel neměl zapotřebí ani zdaleka.

Když se Zeman konečně procpal na hrad tak na něj vyvěsil veleslavně vlajku EU, na kterou nyní plive stejně jako na našeho hlavního spojence z NATO – tedy Spojené státy. Inu – jeho socha v americkém kongresu také nikdy stát nebude…a on by tak rád!

K tomu přičítám podivné chování policie, kterou nevím, proč může úkolovat Vratislav Mynář (ten pán bez prověrky, ale zato s pofidérní vilou, který s nejasnou rolí funguje nadále na hradě. Policie dovolila čínským tleskačům dovezeným organizovaně autobusy na Evropskou třídu, aby napadali české občany za to, že měli vlajky Tibetu, nebo i vlajky České republiky, přičemž někteří měli české vlajky také, ale obráceně nasazené na žerdích, což vnímám, jako urážku státního symbolu. Těch si policie nevšimla, ale čechy zatýkala, odvážela na služebnu a číňanům všemožně umetala cestičku. Ministr vnitra se vyjádřil, že je potřeba to vyšetřit. Chcete vědět, jak to dopadne? Myslím, že to víte.

Stejně tak policie na příkaz Mynáře izolovala od Hradu kritiky Zemana a jeho počínání, coby potenciální teroristy. Ostatně celá ta šaškárna s bezpečnostními opatřeními byla v takovém rozsahu, že to nemělo v naší zemi obdoby.

Ve finále dokonce primátorka Krnáčová předala čínskému prezidentovi symbolický klíč od Prahy? Proč a jakým právem? Ta paní ze Slovenska předává Prahu číňanovi? To je dekadence nehrubšího zrna.

Sobotka jeho vláda na to všechno jen kouká s otevřenou papulou neschopni slova a jen přikyvují, jakože to všechno byl i jejich záměr a že to mají pod kontrolou. Nemají. Zeman si zase našel cestu, jak na sebe strhnout pozornost a jak nás zase o kus víc přiklonit na východ.

Bude další jeho návštěvou už konečně Kim Čong Un?

Tendence prezidenta Zemana jsou jasně čitelné a pro nás nebezpečné. Nic na tom nezmění ani fakt, že ohledně imigrantů říká pravdu, protože pravda vyřčená soudem usvědčeným lhářem, je právě jím znehodnocena.

Cirhózo, stařecká demence a další spojenci – zaberte!


Vytvořeno: 31. 3. 2016
Poslední aktualizace: 31. 3. 2016 0:00
Autor: Petr Hahn

Petr Hahn

Ahoj-vítej na mých webových stránkách.

Krátce se představím a víc si o mně přečteš na webu v životopisu.

Jmenuju se Petr (to je údajně skála) Hahn (to je určitě německy kohout), ale vlastně všichni, kdo mne znají mi říkají – Azbest. To je přezdívka, kterou jsem dostal někdy kolem r. 1985 na vandru.

Z rubrik na webu vyplývá, že mne baví muzika, příroda, cestování, rybařina (hlavně momentálně feederové závody od r.2004), vodáctví, poezie, psaní, a některé další věci, na které se možná časem i zde dostane.

Mám osobní problém při kontaktu s blbostí, hajzlovstvím, levičáctvím (i když s politikou tak nějak komplet), nespolehlivostí, lhaním, ……bohužel se s tím vším dnes a denně setkávám a občas mi nedá to nekomentovat, nebo si z toho aspoň dělat srandu.

Některé texty, které uznám za zajímavé, vtipné, nebo jinak přínosné otiskuju i od jiných autorů-někdy i z anonymních přeposílek.

Jsem tvor společenský, ale nějak nemám kliku, takže žiju sám.

Stránky už běžely víc než rok na jiném redakčním systému, ale tyhle mi vyhovují více a taky se mi víc líbí.

Přeju příjemný pobyt, a pokud Tě něco zaujme, máš možnost se zeptat, nebo komentovat v pokecu.

Takže……VEJDI