Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Která současná politická strana by od vás dostal hlas u voleb?

Celkem hlasů:
5158
Hlasování začalo:
21. 7. 2020
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Váš nejoblíbenější politik od Sametové revoluce?

Kdo, nebo co nás v současnosti nejvíc ohrožuje?

Co si myslíte o současné vlně imigrace?

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Panoramatické Foto

Panoramatické fotografie

      Prodejna v Chebu-zrušena v březnu 2011Prodejna Sokolov

Prodejna SokolovProdejna v Chebu

Prodejna Sokolov

Facebook

Azbestu na Facebooku

Aktuální počasí

Počasí dnes:

29. 3. 2024

obl

Bude polojasno až oblačno. Denní teploty 16 až 20°C. Noční teploty 9 až 5°C.

Přehrát/ZastavitDalší

Svátek

Dnes je 29.3.2024

Svátek má Taťána

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Velký pátek

Zítra má svátek Arnošt

Státní svátky a významné dny na zítřek:

  • Bílá sobota

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Navigace

Obsah

Natažených rukou je skutečně mnoho - včetně nadací..

Typ: ostatní
-

NATAŽENÝCH RUKOU JE SKUTEČNĚ MNOHO - VČETNĚ NADACÍ.
Velmi mne oslovil článek Éra natažené ruky na Neviditelném psu.
Velice plnotučně souhlasím a mám problém zastavít své kroucení hlavou nad tím, že toto nechápou dokonce i někteří mí přátelé.
Tedy - z mých klasických letitých přátel není takový ani jeden, protože si patrně skutečně hledáme sobě rovné, ale mezi novými přáteli jsou i zastánci multikulturality a podpory imigrace, coby "naší morální povinnosti".
Já to tak nemám a odmítám mít, čili mít nikdy nebudu.
Domnívám se, že romantické představy (hraničící se sentimentem) o vděčných zachráněných a do budoucna užitečných imigrantech jsou prostě naivní.
A domnívám se, že většina imigrantů není nejen v ohrožení, ale ani naivních - tedy, že dobře vědí, co, jak a proč chtějí udělat.

.
Nejsem proti tomu, pomoci potřebným V RÁMCI MOŽNOSTÍ A BEZ RIZIKA, ale jako velice důležité vidím síto, kterým projdou při udělování asylu a také si myslím, že by neměli získat snadno práva stejná, jako rodilí občané. On bude sám o sobě dost velký problém, pokud všechna občanská práva u některých budou mít jejich potomci, zde narození, protože zkušenosti ze světa hovoří o tom, že druhá a třetí generace už nemá sentimentální pocit vděku a naopak hledá kořeny své původní kultury ne proto, aby je následovala, ale aby je zasadila v nové domovině.
A to vidím jako velké riziko, takže nad přistěhovalci by měl viset permanentně Damoklův meč vyhoštění za překročení zákona, či protistátní činnost v jakékoli stanovené formě.
Ti, kdo respektují a dodržují pravidla jsou vždy ve velké nevýhodě proti těm s opačným pojetím, protože to je jako ve rvačce.
Když se na ulici utkají dva stejně zdatní bijci, z nichž jeden bude mít za sebou léta tréningu karate včetně kodexu pravidel zabudovaného do povahy a druhý bude pouliční rváč vyučený ve všech možných nečistých praktikách včetně kopání do koulí, píchání prstů do očí, či kopání do ležícího - není těžké si tipnout, kdo zůstane ležet poražen.
Takže selekce, pravidla a jejich vymahatelnost, případně perzekuce (ne fešácký kriminál lepší, než ubytovna, ale okamžitý vyhazov ze země) by měly být tím prvním, co bude pevně nastaveno a stanoveno velice detailně a jasně.
Až pak přijímání těch, kteří budou mít nárok a to ještě v omezené míře a bez befélů z EU.
To, že výčet nadací zabývajících se činností na podporu sociálně slabých, nepřizpůsobivých, menšin, sociálně vyloučených, ...atd., je mraky a rostou, jako houby po dešti, je také zarážející. I jejich úspěšnost a životaschopnost, pokud 80% z příspěvků, grantů, darů, ... spotřebují na vlastní režii, je šokující a bude něco pravdy o tom šprochu, že tyhle organizace své nebohé k životu potřebují a pokud je jich u nás pro ně už málo, tak proč by nějaké pod rouškou lidskosti, altruismu, porozumění a pomoci neimportovali?
Opakuji, že nejsem proti pomoci těm skutečně potřebným za vyloučení bezpečnostních, zdravotních (důkladné prohlídky a testy včetně HIV) a jiných rizik. Ale jaké prostředky vlastně mají komisaři, kteří budou o tomto rozhodovat? Falšované, nebo žádné doklady se v počítači asi nezmění v nevyčerpatelný zdroj informací.


Vytvořeno: 19. 7. 2015
Poslední aktualizace: 19. 7. 2015 0:00
Autor: Petr Hahn

Petr Hahn

Ahoj-vítej na mých webových stránkách.

Krátce se představím a víc si o mně přečteš na webu v životopisu.

Jmenuju se Petr (to je údajně skála) Hahn (to je určitě německy kohout), ale vlastně všichni, kdo mne znají mi říkají – Azbest. To je přezdívka, kterou jsem dostal někdy kolem r. 1985 na vandru.

Z rubrik na webu vyplývá, že mne baví muzika, příroda, cestování, rybařina (hlavně momentálně feederové závody od r.2004), vodáctví, poezie, psaní, a některé další věci, na které se možná časem i zde dostane.

Mám osobní problém při kontaktu s blbostí, hajzlovstvím, levičáctvím (i když s politikou tak nějak komplet), nespolehlivostí, lhaním, ……bohužel se s tím vším dnes a denně setkávám a občas mi nedá to nekomentovat, nebo si z toho aspoň dělat srandu.

Některé texty, které uznám za zajímavé, vtipné, nebo jinak přínosné otiskuju i od jiných autorů-někdy i z anonymních přeposílek.

Jsem tvor společenský, ale nějak nemám kliku, takže žiju sám.

Stránky už běžely víc než rok na jiném redakčním systému, ale tyhle mi vyhovují více a taky se mi víc líbí.

Přeju příjemný pobyt, a pokud Tě něco zaujme, máš možnost se zeptat, nebo komentovat v pokecu.

Takže……VEJDI