Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Anketa

Která současná politická strana by od vás dostal hlas u voleb?

Celkem hlasů:
7613
Hlasování začalo:
21. 7. 2020
Hlasování končí:
neomezeno

Již jste hlasoval(a).

Váš nejoblíbenější politik od Sametové revoluce?

Kdo, nebo co nás v současnosti nejvíc ohrožuje?

Co si myslíte o současné vlně imigrace?

Fotogalerie

Náhodná fotogalerie

Náhodná fotogalerie

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Panoramatické Foto

Panoramatické fotografie

      Prodejna v Chebu-zrušena v březnu 2011Prodejna Sokolov

Prodejna SokolovProdejna v Chebu

Prodejna Sokolov

Facebook

Azbestu na Facebooku

Aktuální počasí

Počasí dnes:

24. 3. 2025

oblacnosde

Bude polojasno až oblačno, místy přeháňky. Denní teploty 14 až 18°C. Noční teploty 8 až 4°C.

Přehrát/ZastavitDalší

Svátek

Dnes je 24.3.2025

Svátek má Gabriel

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Světový den boje proti tuberkulóze
  • Den Horské služby

Zítra má svátek Marián

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
24 25 26 27 28 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Navigace

Obsah

Salát s lososem a bramborami

Typ: ostatní
-

Salát s lososem a bramborami

brambory

400 g

 

steak z lososa

200 g

 

šťáva z citronu

   

mladý špenát

100 g

 

zelený hrášek

100 g

 

sušená rajčata

   

čerstvá bazalka

   

kapary

   

balsamico

   

česnek

   

olivový olej

   

sůl, pepř

   

celkem 4 porce, 1 porce má

 

2 070 kJ

LososBrambory neloupeme, jen je překrojíme a na páře uvaříme doměkka. Lososový steak mírně osolíme, pokapeme citronovou šťávou a opečeme na pánvi. Avokádo oloupeme a dužinu nakrájíme a pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědla. Mladý špenát promícháme s povařeným zeleným hráškem. Maso z lososa pokrájíme a promícháme s vychladlými bramborami a listy špenátu. Přísady na zálivku vložíme do mixeru a rozmixujeme. Zálivku vmícháme do salátu.

Pro letní teplé dny se tento salát perfektně hodí např. na večeři. Obsahuje bílkovin, zdravé tuky i sacharidy. Takový pokrm vás zasytí, ale nezatíží!

Dobrou chuť!


Vytvořeno: 4. 7. 2013
Poslední aktualizace: 4. 7. 2013 0:00
Autor: Petr Hahn

Petr Hahn

Ahoj-vítej na mých webových stránkách.

Krátce se představím a víc si o mně přečteš na webu v životopisu.

Jmenuju se Petr (to je údajně skála) Hahn (to je určitě německy kohout), ale vlastně všichni, kdo mne znají mi říkají – Azbest. To je přezdívka, kterou jsem dostal někdy kolem r. 1985 na vandru.

Z rubrik na webu vyplývá, že mne baví muzika, příroda, cestování, rybařina (hlavně momentálně feederové závody od r.2004), vodáctví, poezie, psaní, a některé další věci, na které se možná časem i zde dostane.

Mám osobní problém při kontaktu s blbostí, hajzlovstvím, levičáctvím (i když s politikou tak nějak komplet), nespolehlivostí, lhaním, ……bohužel se s tím vším dnes a denně setkávám a občas mi nedá to nekomentovat, nebo si z toho aspoň dělat srandu.

Některé texty, které uznám za zajímavé, vtipné, nebo jinak přínosné otiskuju i od jiných autorů-někdy i z anonymních přeposílek.

Jsem tvor společenský, ale nějak nemám kliku, takže žiju sám.

Stránky už běžely víc než rok na jiném redakčním systému, ale tyhle mi vyhovují více a taky se mi víc líbí.

Přeju příjemný pobyt, a pokud Tě něco zaujme, máš možnost se zeptat, nebo komentovat v pokecu.

Takže……VEJDI