Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Která současná politická strana by od vás dostal hlas u voleb?

Celkem hlasů:
5267
Hlasování začalo:
21. 7. 2020
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Váš nejoblíbenější politik od Sametové revoluce?

Kdo, nebo co nás v současnosti nejvíc ohrožuje?

Co si myslíte o současné vlně imigrace?

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Panoramatické Foto

Panoramatické fotografie

      Prodejna v Chebu-zrušena v březnu 2011Prodejna Sokolov

Prodejna SokolovProdejna v Chebu

Prodejna Sokolov

Facebook

Azbestu na Facebooku

Aktuální počasí

Počasí dnes:

20. 4. 2024

zatazenosde

Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo slabý déšť. Denní teploty 6 až 10°C. Noční teploty 4 až 0°C.

Přehrát/ZastavitDalší

Svátek

Dnes je 20.4.2024

Svátek má Marcela

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Mezinárodní den svobody tisku

Zítra má svátek Alexandra

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Obsah

Umlátím tě rasisto !
 
Kam až může zajít jednání menšinové části České Romské populace, jednoho konkrétního Teplického Romského násilníka, jsem se přesvědčil před 14 dny v německém Bad Schandau. Na vlastní kůži.                                                                              .
Nejsem rasista. Nikdy jsem jím nebyl. Nebudu ani po této příhodě, ale má jistota už není taková. Jak často se Vám stane, že Vám někdo reálně vyhrožuje smrtí?
Po dlouhém pracovním dni v Drážďanech jsem se rozhodl vyřídit malou drobnost v Roudnici nad Labem a nic zlého netuše, jsem nastoupil do vlaku jedoucího k Německo-české hranici. Protože mi místní síťovka funguje až do Bad Schandau, jel jsem pomalejším, ale velice pohodlným Strassebahnem, z kterého se před hranicí přestupuje na Labský Sprinter jedoucí do Děčína.
Tahle trasa je také oblíbená u severočeských Romů, kteří jezdí do Drážďan vykrádat Německé supermarkety.
Průměrný obyvatel Saska nezná české Romy jako lidi, kteří dojíždějí přes hranici do práce. Zná je jako Romské gangy, jež jezdí do Drážďanských supermarketů v organizovaných partách krást.   Poznáte je. Ráno jich z vlaku od české hranice  vystoupí až 5 a jeden nese velkou, nicméně prázdnou tašku. Když odpoledne jedou zpátky do Čech, táhnou svůj obrovský "nákup" ve dvou. Když jsem vystoupil, uviděl jsem zvláštní scénu. Na mém nástupišti stála pětice německých policistů a divali se na sousední peron, kde stál Český Rom, hystericky, sprostě jim česky nadával a vyhrožoval zabitím. Asi mu nerozumněli.
Vytáhl jsem z tašky fotoaparát a vyfotil jsem si ho. Vzpomněl jsem si, že už jednou jsem ho viděl a že tehdy hrozil německému průvodčímu, když sám neměl jízdenku. Jaká náhoda. Odměnou mi bylo vyhrožování, že mi prořízne hrdlo. Stejné hrozby, stejná fanatická zlost. Tak jsem mu odpověděl ať ztichne, nebo to bude  vysvětlovat. Když slyšel češtinu, vyhrožoval ještě víc. Policisti se zeptali, jestli mu rozumím a já jim přeložil, čím že jim to vyhrožuje. Jen se smutně zasmáli, inu znají to. Pak mi řekli, že se s nimi před chvíli porval, ale protože honí imigranty ze severní Afriky, a mají za chvíli nastoupit do Intercity do Amsterodamu, nemají čas strčit do ťurmy jeho . A že je to škoda. A taky, že u sebe má krom dokladů jen nějaký policejní protokol o zadržení. Tak jsme se tomu zasmáli a Rom, takhle na dálku velmi odvážný, vyhrožoval dál.
K mé smůle nastoupil po deseti minutách do stejného vlaku jako já.
V Německém vláčku s českou posádkou jsem poznal strojvedoucího, jež byl pár let v Ústí nad Labem štamgastem stejné hospody jako já a kdysi mým sousedem a dali jsme se cestou do řeči. O nových vlacích, o tom, jaké jsou na Desirech páky a sedačka strojvůdce a já jako fanda železnice, jsem na násilnického Roma kdesi vzadu, úplně zapomněl. Ne nadlouho. Do strojvůdcovy kabiny přišel rozladěný vlakvedoucí a průvodčí v jedné osobě. Bylo na něm vidět, že se v kabině cestujících něco přihodilo. Když jsme se ho zeptali, popsal, jak pan Balog jak se onen Rom jmenuje, řekl že nic nemá, tudíž jízdenku nebude platit a nevystoupí z vlaku. Pro úplnost. Předložil policejní protokol o němž tvrdil, že je protokolem o jeho okradení a o tom, že nemá žádné peníze. A protože ČD se o vzdělání svých lidí starají a vlakvedoucí pochopitelně uměl německy. Tak se v tom protokolu dočetl, že pan Balog je z Teplic, že nebyl okraden, ale zadržen a že mu byly zabaveny následující věci na něž neměl po průchodu pokladnami v supermarketu doklad o zaplacení a měl je schované pod bundou. Šlo o elektroniku odhadem asi za 700 euro. Logický závěr je jasný, jednoho ze zlodějů chytili a když se nepřipojil zpátky k partě na nádraží, nemohl jet zpátky na státem dotovanou hromadnou jízdenku, která platí až pro pět lidí a stojí čtyři stovky. Tak jsem mu řekl, že si myslím že toho Roma znám a ať neriskuje, že už jsem ho dvakrát viděl v situaci, kdy mohlo jít o zdraví.
Jakkoli se Vám to nemusí líbit, přes všechny řeči neziskovek a pana Kocába je realita severních čech taková, že se nedovoláte pomoci a je lepší sklonit hlavu a nechat násilnické Romy ať si dělají, co chtějí, než riskovat život. Vlakvedoucí nebyl moc spokojený a tak jsme se dohodli, že milého Roma necháme vystoupit v hraniční Schöně a bude klid.
Rom Balog byl ovšem větší lump, než se dalo čekat. V Schöně jsme slušně přišli a požádali ho ať vystoupí. "To mně tu klidně napadněte, to mně chyťte za vlasy, já nikam nejdu" zněla odpověď. A já viděl fanatický pohled násilníka, co má za sebou bůhví kolik let kriminálu a viditelně se nepoučil. Tak jsem to nechali být a jeli dál.
Průvodčí začal v přední kabině propadat depresi. Chápu ho. Přiznal, kolikrát ho za poslední rok napadli severočeští Romové ve vlaku a kolik starostí s tím už měl. Kolikrát mu vyhožovali. Nakonec jsme se shodli, že zavoláme Policii ať si toho grázla seberou oni. Policisti, jakkoli frustrovaní posledním ministrem vnitra, co je obral o peníze a stavovskou čest, nás na nádraží v Děčíně opravdu čekali a byli tam včas. Podezřelého Baloga nenechali odejít a když mne poté, co jsem jim vše popsal, označil za rasistu, tak jsem mu navrhnul, že půjdu s nimi a podám oznámení, že mne veřejně urazil. Svědci by byli. Chytračící Romský fanatik pochopil, že znám trestní zákon a kapituloval. Policisti si ho vzali na služebnu a my s vlakvedoucím jsme se shodli, že jsme udělali dobrý skutek a tenhle lump se poučí. Kéžby.
Protože mi v souvislosti s touto událostí ujel vlak, počkal jsem na další. Policisti si asi Romského darebáka prověřili a po odjezdu vlaku ho s nějakým tím napomenutím nechali jít. Je to účinné a i velcí lumpové to berou vážně. K mé smůle měl následující vlak 15 minut zpoždění a "můj" Rom ho stihnul. Když jsme se potkali na chodbě vagonu, vyhrožoval mi zabitím a tím, že si to definitivně vyřídíme venku. Vypadalo to, že to myslí vážně. Jen přítomnost vícera lidí okolo mne, zabránila tomu, že mne nenapadl hned.
Když jsem vystoupil v Ústí nad Labem na nádraží, uviděl jsem Roma Baloga na nástupišti, jak na mne čeká.
Surový, násilnický kriminálník, chráněný neziskovkami, podporovaný všemožnými začleňovacími agenturami, romskými předáky, placený pracovním úřadem jako nezaměstnatelný, čekající, až lidi z nástupiště odejdou, měl mít právo silnějšího mne napadnout a možná mne těžce zranit.
Proč?
Protože naši politici říkají, že Romy diskriminujeme ? Protože neziskovky nechtějí vidět Romskou kriminalitu? Protože začleňovací agentury dělají z reálného nebezpečí frašku a z obětí kriminality hlupáky ? Proto mám skončit v nemocnici ?
A tak jsem rezignoval, nastoupil zpátky do  Intercity a jel dál až do Prahy, protože jsem se nechtěl nechat přizabít. A když jsem se po půlnoci vracel, sám sebe jsem se ptal, kam až naše ustupování Romům musí zajít, než pošlem neziskovky do háje a pana Kocába do pr****.
Kdy už začnem volit politiky, kteří s tím krom slibů, také něco udělají.
Jan Zíma
Post Sciptum autora .
Přikládám nekvalitní, ale originální fotografii tváře Romského násilníka Baloga z Teplic, jehož jsem vyfotil v Bad Schandau v podvečer dne 2.6 2011. Pokud se v budoucnu stane, že mne někde v pohraničí "najdou", čímž mi opakovaně pohrozil, právě díváte na tvář budoucího vraha.
 
P.S.Nepodařilo se mi natáhnout fotky černého debila, takže zde je i s fotkami celý soubor.
Admin.
 
 
 
Petr Hahn

Ahoj-vítej na mých webových stránkách.

Krátce se představím a víc si o mně přečteš na webu v životopisu.

Jmenuju se Petr (to je údajně skála) Hahn (to je určitě německy kohout), ale vlastně všichni, kdo mne znají mi říkají – Azbest. To je přezdívka, kterou jsem dostal někdy kolem r. 1985 na vandru.

Z rubrik na webu vyplývá, že mne baví muzika, příroda, cestování, rybařina (hlavně momentálně feederové závody od r.2004), vodáctví, poezie, psaní, a některé další věci, na které se možná časem i zde dostane.

Mám osobní problém při kontaktu s blbostí, hajzlovstvím, levičáctvím (i když s politikou tak nějak komplet), nespolehlivostí, lhaním, ……bohužel se s tím vším dnes a denně setkávám a občas mi nedá to nekomentovat, nebo si z toho aspoň dělat srandu.

Některé texty, které uznám za zajímavé, vtipné, nebo jinak přínosné otiskuju i od jiných autorů-někdy i z anonymních přeposílek.

Jsem tvor společenský, ale nějak nemám kliku, takže žiju sám.

Stránky už běžely víc než rok na jiném redakčním systému, ale tyhle mi vyhovují více a taky se mi víc líbí.

Přeju příjemný pobyt, a pokud Tě něco zaujme, máš možnost se zeptat, nebo komentovat v pokecu.

Takže……VEJDI