Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Která současná politická strana by od vás dostal hlas u voleb?

Celkem hlasů:
5155
Hlasování začalo:
21. 7. 2020
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Váš nejoblíbenější politik od Sametové revoluce?

Kdo, nebo co nás v současnosti nejvíc ohrožuje?

Co si myslíte o současné vlně imigrace?

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Panoramatické Foto

Panoramatické fotografie

      Prodejna v Chebu-zrušena v březnu 2011Prodejna Sokolov

Prodejna SokolovProdejna v Chebu

Prodejna Sokolov

Facebook

Azbestu na Facebooku

Aktuální počasí

Počasí dnes:

29. 3. 2024

obl

Bude polojasno až oblačno. Denní teploty 16 až 20°C. Noční teploty 9 až 5°C.

Přehrát/ZastavitDalší

Svátek

Dnes je 29.3.2024

Svátek má Taťána

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Velký pátek

Zítra má svátek Arnošt

Státní svátky a významné dny na zítřek:

  • Bílá sobota

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Navigace

Obsah

Šílení vrazi se stanou u nás morbidním folklórem?

Typ: ostatní
-

Není to v poslední době příliš často? Šílená ženská, která už to jednou udělala, je propuštěna domů, naplánuje si vraždu a jde zabíjet děti do školy.

Magor, který delší dobu ohrožuje lidi v okolí má stále zbroják a ostré zbraně doma. 
Když mu konečně definitivně hrábne, jde do hospody a postřílí osm lidí. 
Další magor, který má kontinuálně chuť někoho zapíchnout, je léčebnou propuštěn s tím, že od něho nic nehrozí. Tak jde a zapíchne bezbrannou knihovnici přesně tak, jak po tom touží a jak se o tom svěřoval psychiatričce, která ho nechala do blázince po právu zavřít.
Jasně, že jsou takové případy hodně vidět díky mediím, ale diagnostikovaní sociopati a vůbec psychotici by měli mít zřejmě na svobodě ještě utaženější režim a léky by měli brát pod dozorem a nejlépe intravenózně.
Já vím, že je těžké u tlumeného člověka schizofrenii (paranoiu, stihomam, a další dg) diagnostikovat, či potvrdit trvající nebezpečnost, ale pokud dotyčný nenese za své činy odpovědnost, prostě by venku být neměl a ne, že ho pustí, on si zazabíjí a pak je zase nepostižitelný, protože je nemocen.
Nebo za jeho pohyb ve volné přírodě má jít někdo do kriminálu za něho.
Je zajímavé, že všichni tihle vrahouni se chovají naprosto zákeřně a plánovitě.
Vždycky si vyberou bezbranné a ještě s efektem překvapení, které vylučuje jakoukoli efektivní obranu. Nemůžu se zbavit dojmu, že skutečnýmu magorovi by mělo být jedno, na koho zaútočí a přesto si nikdy nevyberou dvoumetrovýho chlapa, kterej zrovna nese železnou trubku.
Pokud by někdo třeskutě vtipnej chtěl argumentovat tím, že se dvoumetrovej chlap s trubkou někdy špatně shání, tak mu rovnou oznamuju, že vtipnej není.
Obávám se totiž, že se bezpečnostní situace u nás zhoršuje (přesto, jak si pan ministr vnitra pořád poplácává vlastní rameno) a že navíc bude podstatně hůř, jestli sem budeme přijímat běžence z Afriky, nebo islamisty hrozící minimálně v další generaci stavem, jaký je ve Francii, Belgii, Švédsku, atd.

Že se mají doma špatně? A to je naše vina? Takže si je sem nasadíme, abychom se časem měli taky špatně, protože oni pracovat nikdy pořádně nebudou. Takže budeme utrácet nesmyslně další horentní sumy do jejich neuskutečnitelné asymilace (takové zbytečné zkušenosti už máme), do nadací, které jim budou "pomáhat" (a hlavně sobě) a ve výsledku budeme opět do nekonečna investovat do někoho, kdo nám to nikdy nevrátí.
A politici o tom zase jen od stolu krátce požvaní a jdou se zase hádat do sněmovny, protože to je hlavní jejich pracovní náplň. Plivat po sobě v parlamentu a přes media, to zabere nejvíc času a energie. Tak doufám, že se v brzké době zase pustí do dlouhé debaty o tom, jak si zvýšit platy, protože dřou, jako koně.

article_photo


Pardon - jako soudci, protože ti podle ohodnocení (ve srovnání s jinými vysokoškolsky studovanými profesemi) musejí dřít ještě víc, než Nagyová s Nečasovou (Druhou) dohromady.

..............................................................................................................

Dodávám pod čarou, že v dávných dobách by spousta podobných věcí byla vyřešena přírodní cestou.

Když někdo zabil někomu dítě, bratra, matku, nebo ženu, tak se nezřídka sebral a dotyčného odstranil ze světa bez procesů, zkoumání a průtahů. Dnes, kdy se vydáváme za právní stát, je o práva viníků postaráno mnohem důkladněji, než o práva postižených a to je děsivý paradox. V takové společnosti se hajzlové (a teď už nemluvím konkrétně o psychicky nemocných) vlastně nemají, čeho bát. Pokud budou vypátráni, zatčeni, obviněni a odsouzeni, půjdou do prostředí, které jim už po první recidivě je důvěrně známé, pohodlné a jsou v base v pohodě. Nic nemusejí, zadarmo střecha i strava + různé bonusy, takže si tam mezi svými odpočinou a pak se zase vrátí. Žádná újma. Dluhy platit nebudou, protože nemají z čeho a vesele budou pokračovat v trestné činnosti. Naše kriminály totiž pro recidivisty nejsou trestem, ale domovem. A nikdo nemá problém s návratem domů. Pseudohumanita je bič na slušné lidi.


Vytvořeno: 1. 6. 2015
Poslední aktualizace: 1. 6. 2015 0:00
Autor: Petr Hahn

Petr Hahn

Ahoj-vítej na mých webových stránkách.

Krátce se představím a víc si o mně přečteš na webu v životopisu.

Jmenuju se Petr (to je údajně skála) Hahn (to je určitě německy kohout), ale vlastně všichni, kdo mne znají mi říkají – Azbest. To je přezdívka, kterou jsem dostal někdy kolem r. 1985 na vandru.

Z rubrik na webu vyplývá, že mne baví muzika, příroda, cestování, rybařina (hlavně momentálně feederové závody od r.2004), vodáctví, poezie, psaní, a některé další věci, na které se možná časem i zde dostane.

Mám osobní problém při kontaktu s blbostí, hajzlovstvím, levičáctvím (i když s politikou tak nějak komplet), nespolehlivostí, lhaním, ……bohužel se s tím vším dnes a denně setkávám a občas mi nedá to nekomentovat, nebo si z toho aspoň dělat srandu.

Některé texty, které uznám za zajímavé, vtipné, nebo jinak přínosné otiskuju i od jiných autorů-někdy i z anonymních přeposílek.

Jsem tvor společenský, ale nějak nemám kliku, takže žiju sám.

Stránky už běžely víc než rok na jiném redakčním systému, ale tyhle mi vyhovují více a taky se mi víc líbí.

Přeju příjemný pobyt, a pokud Tě něco zaujme, máš možnost se zeptat, nebo komentovat v pokecu.

Takže……VEJDI