Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Která současná politická strana by od vás dostal hlas u voleb?

Celkem hlasů:
5151
Hlasování začalo:
21. 7. 2020
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Váš nejoblíbenější politik od Sametové revoluce?

Kdo, nebo co nás v současnosti nejvíc ohrožuje?

Co si myslíte o současné vlně imigrace?

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Panoramatické Foto

Panoramatické fotografie

      Prodejna v Chebu-zrušena v březnu 2011Prodejna Sokolov

Prodejna SokolovProdejna v Chebu

Prodejna Sokolov

Facebook

Azbestu na Facebooku

Aktuální počasí

Počasí dnes:

28. 3. 2024

zatazenosde

Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo slabý déšť. Denní teploty 12 až 16°C. Noční teploty 8 až 4°C.

Přehrát/ZastavitDalší

Svátek

Dnes je 28.3.2024

Svátek má Soňa

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Zelený čtvrtek
  • Den učitelů

Zítra má svátek Taťána

Státní svátky a významné dny na zítřek:

  • Velký pátek

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Navigace

Obsah

Ivan Pilný na sněmu ANO

Typ: ostatní
-

Taky jsem nepochopil Ivana Pilného motivaci, ke vstupu do politiky a navíc do ANO ale asi je stejná jako u Babiše. Když už je tolik peněz, že člověka jejich výroba nemotivuje, tak už zbývá jen jedno sexy a vzrušující odvětví a to je moc politická. Ale je fakt, že Pilný jako jediný se neshrbil a veřejně řekl, co mu vadí.

.

Jinak - já považuji těch 100% hlasů pro Kim Čong Babiše za velký průser stejně jako umetení cestičky Faltýnkovi a "volební úspěch" další bývalé estébačky Kleslové jen potvrzuje prohnilost této party. Babiš sám může být jakkoli charismatický, ale jeho minulost je neoddiskutovatelná. Jako synek prominentního náčelníka Zahraničního obchodu si v klidu vystudoval zahraniční školy a pak vytvořil pod PZO vlastní firmičku, která filtrovala zisky podobně jak to v současnosti můžeme vidět u bolševického prominenta France v serálu Vyprávěj, který se jeví býti jasnou kopií Babišovou. Agrofert je synonymum pro nenažranost. Nejen, že skoupil různá odvětví chemického průmyslu, zamořil zemědělství a potravinářský průmysl, ale nyní skupuje firmy, které plundrují a vykrádají naše lesy a prozatím posledním bonbónkem je zpráva o tom, že Babiš údajně skoupil všechny kliniky, které se v naší zemi zabývají reprodukcí. Pro voliče ANO - to nejsou firmy, které vyrábějí reproduktory, nýbrž zdravotnická zařízení, věnující se výzkumu a provádění umělého oplodnění, genetikou, atd.
Je gigatickým průserem, že v pravici není jediná silná a charismatická osobnost kromě Miroslava Kalouska. Knížete Schwarzenberga, ač si ho velice vážím, vynechávám, protože je už opravdu stár a navíc tím, že si pořídil tu zvláštní slečnu, dal svým prostým kritikům další (byť naprosto pitomý) bič. Přesto je to jeho život a jeho vztah a nikomu do něj nic není, ale vykládejte tohle málo soudným a značně zákeřným Zemanovcům.
Kalousek má tu smůlu, že pro spustu lidí funguje jak červený hadr na býka, protože je inteligentní, samorostlý, verbálně velice schopný, poměrně přímý a toho se většina lidí bojí. Tak na něj za ta léta nakydali všechny hříchy světa, upřímě ho nenávidí a vzájemně se v tom utužují - po ruském způsobu. Když na někoho úplně nemůžeme, tak ho tolik popliveme, že se ho pod tou vrstvou hlenů budou všichni štítit. Leč - Miroslav Kalousek i s tou svou vyzývavou arogancí (která mně osobně imponuje) je jediným slilným, charismatickým, inteligentním, mediálně schopným a dle mého soudu i charakterním a odvážným typem vůdce na pravé straně politického spektra. Navíc má smysl pro humor a dokáže ho produkovat na nesporně vyšší úrovni, než zkornatělý bývalý bonmotér a ještě pořád bohužel současný prezident. Také proto se kdekdo ze všech stran tak zoufale snaží Kalouskovi osekávat větvičky a donekonečna jej špinit.

Je libo třeba "Kalouskovy padáky"? Pak ČTĚTE.
Ne - ani já nepovažuji Miroslava kalouska za svatého, ale to v politice nikoho. Všichni mají plná ústa služby obytelstvu, altruismu, obětavosti, ale nevěřím ani jedinému politikovi, protože ať si to připustí, nebo ne - jeho hlavní motivace jsou VŽDY jinde. Tedy mám na mysli ty, kteří v politice vydrží déle, než půl rolu.

Ivan Pilný je jistě schopný manažer, je i charismatický a umí zaujmout, jen jsem nepochopil, proč si vybral ANO, pokud jej i on sám nevnímal, jako jediným možným v současnosti výtahem k moci - což u jiných kritizuje.
Patrně domníval, že to tak nějak samospádem projde a nedošlo mu, že na jeho žaludek je toho hnusu v politice a v ANO příliš mnoho.
A nebo naivné uvěřil jako mnozí tomu, co vykládal Andrej Babiš před volbami s krabicí koblih.
Nicméně v mém povědomí povstatl Iven Pilný z popela jako Fénix svým statečným prohlášením a poukázáním na nešvary v té organizaci jejímž prostřednictvím říká náš stát Agrofertu ANO. 
ANO estébákům, ANO bolševikům, ANO nebetyčnému a gigantickému střetu zájmů...
Zhrzenost nezhrzenost.


Vytvořeno: 2. 3. 2015
Poslední aktualizace: 2. 3. 2015 0:00
Autor: Petr Hahn

Petr Hahn

Ahoj-vítej na mých webových stránkách.

Krátce se představím a víc si o mně přečteš na webu v životopisu.

Jmenuju se Petr (to je údajně skála) Hahn (to je určitě německy kohout), ale vlastně všichni, kdo mne znají mi říkají – Azbest. To je přezdívka, kterou jsem dostal někdy kolem r. 1985 na vandru.

Z rubrik na webu vyplývá, že mne baví muzika, příroda, cestování, rybařina (hlavně momentálně feederové závody od r.2004), vodáctví, poezie, psaní, a některé další věci, na které se možná časem i zde dostane.

Mám osobní problém při kontaktu s blbostí, hajzlovstvím, levičáctvím (i když s politikou tak nějak komplet), nespolehlivostí, lhaním, ……bohužel se s tím vším dnes a denně setkávám a občas mi nedá to nekomentovat, nebo si z toho aspoň dělat srandu.

Některé texty, které uznám za zajímavé, vtipné, nebo jinak přínosné otiskuju i od jiných autorů-někdy i z anonymních přeposílek.

Jsem tvor společenský, ale nějak nemám kliku, takže žiju sám.

Stránky už běžely víc než rok na jiném redakčním systému, ale tyhle mi vyhovují více a taky se mi víc líbí.

Přeju příjemný pobyt, a pokud Tě něco zaujme, máš možnost se zeptat, nebo komentovat v pokecu.

Takže……VEJDI