Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Která současná politická strana by od vás dostal hlas u voleb?

Celkem hlasů:
5156
Hlasování začalo:
21. 7. 2020
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Váš nejoblíbenější politik od Sametové revoluce?

Kdo, nebo co nás v současnosti nejvíc ohrožuje?

Co si myslíte o současné vlně imigrace?

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Panoramatické Foto

Panoramatické fotografie

      Prodejna v Chebu-zrušena v březnu 2011Prodejna Sokolov

Prodejna SokolovProdejna v Chebu

Prodejna Sokolov

Facebook

Azbestu na Facebooku

Aktuální počasí

Počasí dnes:

29. 3. 2024

obl

Bude polojasno až oblačno. Denní teploty 16 až 20°C. Noční teploty 9 až 5°C.

Přehrát/ZastavitDalší

Svátek

Dnes je 29.3.2024

Svátek má Taťána

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Velký pátek

Zítra má svátek Arnošt

Státní svátky a významné dny na zítřek:

  • Bílá sobota

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Navigace

Obsah

 

Ale, ale pane Rath…spadla klec?
 
Nechat se přistihnout při činu…to přece není vaše první podobná akce, takže už jste byl příliš silný v kramflících a konečně jste udělal chybu a nechal se nachytat.
 
.
 
Takže pan Korupčník (jedno z jeho nejoblíbenějších slov), se nám konečně nechtěně odkopal, protože nevěřím ani náhodou tomu, že tak velkou levicovou (a levou) rybu by policie zatkla bez dostatečných důkazů.
Arogantní hulvát, kterému za mikrofonem tekly každou chvíli exkrementy po bryndáku, a jeho nenávistný tón oblažoval pravidelně atmosféru sněmovny parlamentu.
Člověk bez skrupulí, který se ještě zaštiťoval chudými pracujícími a nechal se volit jako pravý zastánce proletariátu, se sám projevil jako živoucí pochodeň levicové korupce.
To se to po komunisticku brojí a revolučně hřímá, když se dá pak po večerech v tichosti dělat korupční byznys.
 
.
David Rath káže svým věrným voličům
 
A za tohle se tady demonstruje, stávkuje, platí se odboroví předáci platem kolem 100 000kč, aby levice mohla ke korytu a mohla už neomezeně nejen krást, ale taky ještě chvíli rozhazovat, jak to jen levice umí bez ohledu na to, co bude.
To umí levice skutečně všude na světě dokonale. S práááporem revoluce oblbovat lidi a přitom je s posměchem dojit víc, než nenáviděná pravice.
Tak jsem zvědav, jak moc bude pan doktor Rath prosit parlament, aby ho vydal ke stíhání a zbavil imunity (to, doufám, problém nebude, mu vyhovět) a jak se bude kroutit coby raněná užovka v tom smyslu, že machinace prováděl ve prospěch našeho zdravotnictví a dělnické třídy, protože mu nic jiného nezbylo.
.
IKEA rozšiřuje svou nabídku úložných krabic.
 
Doufám, že orgány činné v trestním řízení si dají pozor ne procesní chyby, kterých vyrobily tunu za půl hodiny v případu Janoušek a že si tohoto mafiána ze sociální demokracie nenechají proklouznout mezi prsty kvůli nějaké „neúmyslném“ procesním přešlapu.
Věřím, že Davidu Rathovi budou tepláčky slušet, ale vím, že to ještě velice předbíhám, protože trať bude dlouhá.
Bude křik o předvolební kampani, nastrčených důkazech, neprokazatelnosti, podplacených svědcích, policejní šikaně a zvůli, politické objednávce, …hodně křiku bude.
Ostatně jako kdykoli, když tento tvor otevřel ústa.
 
P.S.:Těším se na rádoby sarkastické diskusní příspěvky levicových voličů, hodnotících slaboduchost autora-velice mi dnes zvednou náladu stejně, jako palcové novinové titulky o tom, jak Goliáš nachytal Davida, když tajně kšeftuje s falešnými praky.
 
Nerad bych, aby můj blog vyzněl tak, že si naivně myslím, že krade jen levice. Krade se evidentně bez ohledu na stranickou příslušnost na všech frontách a napříč polaritami. To ale není tajemství, že ne?
Levice jen mnohem víc káže vodu a lemtá kořalku v tom smyslu, že budoucnost je jí fuk, jak to u populistů bývá, takže dobrý levicový hospodář je velká utopie.
Batoh milionů jako úplatek...spolustraníci hned dávají ruce od Ratha pryč, levice v šoku...zajímavé.
 
Diskuse-dole.
 
 

 

Petr Hahn

Ahoj-vítej na mých webových stránkách.

Krátce se představím a víc si o mně přečteš na webu v životopisu.

Jmenuju se Petr (to je údajně skála) Hahn (to je určitě německy kohout), ale vlastně všichni, kdo mne znají mi říkají – Azbest. To je přezdívka, kterou jsem dostal někdy kolem r. 1985 na vandru.

Z rubrik na webu vyplývá, že mne baví muzika, příroda, cestování, rybařina (hlavně momentálně feederové závody od r.2004), vodáctví, poezie, psaní, a některé další věci, na které se možná časem i zde dostane.

Mám osobní problém při kontaktu s blbostí, hajzlovstvím, levičáctvím (i když s politikou tak nějak komplet), nespolehlivostí, lhaním, ……bohužel se s tím vším dnes a denně setkávám a občas mi nedá to nekomentovat, nebo si z toho aspoň dělat srandu.

Některé texty, které uznám za zajímavé, vtipné, nebo jinak přínosné otiskuju i od jiných autorů-někdy i z anonymních přeposílek.

Jsem tvor společenský, ale nějak nemám kliku, takže žiju sám.

Stránky už běžely víc než rok na jiném redakčním systému, ale tyhle mi vyhovují více a taky se mi víc líbí.

Přeju příjemný pobyt, a pokud Tě něco zaujme, máš možnost se zeptat, nebo komentovat v pokecu.

Takže……VEJDI